♥Please don't stop the music♥

          

♥Please don't stop the music♥

                                          

Väntar på helg!

Snart är det äntligen helg! Vi ska köpa köket till huset då så jag längtar! Nu händer det verkligen mycket med huset! Önska vi kunde flytta nu... men måste ju finnas kök och toalett först!

Igår kom Evy hit på besök, vi hade det jätte trevligt:) Var inne och pysslade med Linnea sen gick ut och lekte och på kvällen kollade vi på Prison Break... jag är just nu en Prison Break knarkare i bött:D Som jag sa till Evy hehe:) Tycker det är så spännande nu, måste snart beställa hem säsong 3 Och 4 också!

Idag vet jag inte vad som händer, vet att Evy åker efter lunch någon gång. Funderar på om jag ska rensa lite ute i förrådet eller så, har massa saker som ska säljas och kastas!

Nu tänkte jag börja med frukosten här...

Här nere kommer några bilder från igår:)








♥Please don't stop the music♥

                                          

YEEAH!!

Äntligen idag åkte vi och köpte ett motionsband till mig! Nu jäklar ska det tränas!! Det var jätte skönt och gå och även springa på:) Nu måste jag tänka på vikten, börjar bli för stor nu! Men hoppas det ska bli bra resultat nu:) Det är ett roligt sätt att motionera på tycker ja.

Idag har varit en underbar dag, jag har varit hemma med barnen vi har lekt och pysslat, varit ute i SOLEN:) Härligt! Nu sover de små liven och jag ska träna:) Niklas kommer hem snart också så då får vi lite tid ihop:D Det händer inte ofta nu för tiden!

Imorgon kommer Evy hit, hon ska sova här:) Alltid trevligt och kul!!:)

Men nu ska ja ladda upp lite bilder här sen blir det work out;)

Kraam:)

Vårat påskpyssel är färdigt!

MIIIIN:)

Sötnosarna gungar:)

♥Please don't stop the music♥

Kväll!

Idag har jag hållt igång rejält! På förmiddagen städade jag här hemma, sen efter lunch kom Maria med sina barn och vi gick till lekparken:) Det var trevligt!

När Niklas kom hem så åkte vi för att storhandla, så nu är kylen o frysen full igen!

Mamma kom förbi idag också med påskris med fjädrar i till Linnea:) Och jag fick blommor:) Hon är så go mamma:)

Nu ikväll är jag jätte trött och slut i ryggen, nu blir det familjen annorlunda sedan 30 grader i ferbruari!

Go kväll;)

Den här är min ikväll!! MMmmm...


Fick av mamma:)



Lite Påsk har vi att här hemma:)

Bästa drycken!?

Det finns nästan inget godare än ett glas ISKALL mjölk! Jag är helt beroende! Jag kan dricka hur mycket som helst! Jag dricker för mycket mjölk och tänkte försöka tagga ner lite med det nu! Sen gillar jag även Pepsi hur mycket som helst men det blir det inte så ofta av! Men ibland kan jag dricka 1 liter mjölk om dagen lätt... inte så bra kanske!

Vilken är eran favorit dryck??




Bilder från helgen:)

Mammas sessa ♥

Prinsen ♥

Älskade ♥




O HEJ!

Lucas vakna klockan 6 igen som vanligt... behöver jag säga att jag är för trött då! Men det är ju han som bestämmer sovtiderna, det kan mamma inte göra så mycket åt. Nu sitter han här jätte nöjd brevid mig och brummar och låter massor hehe :) Han väntar på gröt tror ja:)

Linnea bus sover fortfarande, vilket är jätte bra för hon brukar gå upp när vi går upp men igentligen behöver hon sova längre för att orka med dagen.

Idag ska jag ta tvätta en hel del, det måste göras då tvättkorgarna är mer än fulla! Sen ska jag nog damma av här hemma och dammsuga, Linnea vill påsk pyssla mer också så det ska vi göra:) Sen är det allt det vanliga, laga mat, röja undan och leka barnen:) Dagarna rullar på!
Hoppas det blir fint väder idag också så vi kan vara ute en del!

Hoppas alla får en bra dag och en bra start på veckan;)

Kram;)

Tillbaka!

Nu är jag tillbaka på denna bloggen igen, ska verkligen försöka hinna med att blogga så fort det finns lite tid över!

Ikväll ska jag och Niklas kolla vidare på Prison Break, vi har snart kollat färdigt på säsong 1, spännande nu!!:)

Annars har dagen varit SISÅDÄR!! Linnea har varit på så hemskt humör! Jag har ALDRIG varit med om att hon varit så arg! Men hon är fortfarande mammas sessa ändå såklart:) Men ibland måste man ju även få vara arg på sitt barn, och idag har hela dagen gått fel så fort man pratat med henne! Så nu hoppas jag på en bättre dag imorgon med en gladare tjej!
Vi har varit hos mina föräldrar idag och njutit ute i solen! Underbart! Jag blir så pigg och sprallig när det är så fint väder nu, avskyr vintern!

Nu vankas pizza här! MMmm är sååå hungrig! Ska bara vänta tills Lucas somnat för han ställer sig upp hela tiden i spjälsängen numera :/

Ha en bra söndag kväll;)

RSS 2.0