BB Cream

Har läst i många tidningar om nya krämen/ foundation, All in one moisturiser, så igår av en slump gick jag förbi den och kunde inte låta bli att köpa den, så hoppas den är bra! Köpte även en Eye roll on för mörka ringar under ögonen och en ny borste.

Helgen går mot sitt slut

Helgen har passerat lika fort som vanligt! I fredags var jag på bio med Maria, American Pie reunion, jag tyckte den var riktigt bra! Igår var vi i huset och jobbade lite, Niklas mamma passade barnen så jag kunde också vara med, Evy var med också, vi slipade trappen men det är ett jätte tufft jobb så det kommer att ta tid!
Igår kväll åt jag och älskling taccos och såg en film, det var skönt att bara vara vi två och mysa lite!

Imorse vakna vi av att Lucas var jätte ledsen så vi gick upp halv 7 båda två... så nu får vi se vad dagen erbjuder hos kloow's... En tur till Bergvik för att handla lite sen ska välll Niklas fortsätta i huset!

Här kommer lite bilder från helgen...♥Please don't stop the music♥

                    

   

Candy

Kommer så väl ihåg mina favorit godisar när man var yngre... kommer ni ihåg dessa??


             

Slöar...

Nu sitter jag och slö tittar lite på Prison Break, känner mig helt slut som vanligt de sista dagarna, ikväll fick det bli en ungspizza och en pepsi! MMmm gottit onyttigt skit! Tyvärr!

Idag har vi haft besök av Maria och barnen, det var trevligt som vanligt! Innan dom kom så bakade jag lite "Älvmuffins" med Linnea som hon ville göra, det var ett reccept från hennes nya "älv" Bok.

Lucas sa ett nytt ord idag också! TUTTE haha. Det var så gulligt, han peka på nappen och ut kom "TUTTE" Mammas goding!!

Linnea var supergullig nu ikväll när hon skulle sova, hon låg där i sängen och titta på mig och såg så allvarlig ut och sa: Mamma, jag älskar verkligen dig, du är så go" Och sen klappa hon mig på kinden! Gissa om jag blev tårögd! Älskar henne så otroligt mycket ♥ Det går aldrig att beskriva ens hur mycket jag älskar barnen! Det är underbart♥

Imorgon ska jag med barnen till mina föräldrar under dagen sen på kvällen ska jag på bio med Maria! Vi ska den Nya American Pie.

Hoppas alla får en bra torsdag kväll!

Nu ska jag städa undan lite här hemma innan det blir kudden!
Uppehåll

Nu har jag haft uppehåll från bloggen ett tag, inte haft tid helt enkelt men here i am:)

Denna veckan har vi skolat in Linnea på sitt nya dagis, det har gått hur bra som helst! Över förväntan! Så på Måndag börjar hon, då ska hon gå helt själv och hon kommer att gå måndagar och Onsdagar men sen när vi flyttar till Forshaga så kommer hon gå alla dagar i veckan.

Så idag blir jag hemma med barnen, känns skönt att inte behöva sitta i ett rum instängt på dagis hela dagen för att Linnea ändå klara sig själv utan mig där:)

Jag ska ge lill plutten gröt här snart, sen blir det frukost för mig och Linnea, klä på oss och UT! Ska försöka att vara ute så mycket som möjligt om dagarna för jag är så jäkla trött, jag skulle kunna somna lätt på eftermiddagarna om jag inte anstränger mig för att hålla mig vaken! Järnbrist?

Vad gör ni andra idag då??

♥Please don't stop the music♥

♥Please don't stop the music♥                                                       

Vill...

Vill köpa dessa fina kläder MEEN det är lite för dyrt igentligen men vi får väll se!Busy, Busy...

Har haft fullt upp hela helgen så bloggat har inte varit prio 1 direkt! Vi har köpt köket till vårat nya hus! Så nu ska det monteras upp! Det kommer bli så bra! Vi har hållt på med huset i helgen, att köpa köket tog hela dagen på ikea, det var mycket man skulle plocka ihop! Igår var jag även till Bergvik för att handla nya kläder till Linnea som hon ska ha på dagis där hon börjar efter påsk, så glad för hennes skull för hon har väntat så länge!

Idag blir det en skön slappar dag hemma, jag har röjt lite, tvättar också, efter maten ska vi gå ut och njuta av solen.
Lucas sover sin lilla förmiddagsvila nu och Linnea leker på sitt rum så jag passar på att sitta här en stund.

IKväll är det familjen Annorlunda och 30 grader i Ferbruari!! Ska kolla på det medans jag promenerar på motions bandet.

Hoppas ni får en härlig dag i solen!!

♥Please don't stop the music♥

                          
RSS 2.0